Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mikor jó választás a koffeinmentes energiaital?

A koffeinmentes energiaital edzés után funkcionálisan fogyasztható alternatíva, ami segít az eredményes, gyors regenerációban. Persze az korántsem mellékes, hogy milyen összetétellel rendelkező variánst preferálsz. 

Ha az a célod, hogy az izomzatodat megóvd a sérülésektől, és a lebontó folyamatoktól, ami mondjuk egy kardiovaszkuláris terhelés után normális, akkor ideális, ha BCA tartalmú italt választasz. Az esszenciális aminosavak nélkülözhetetlenek a szervezet számára, viszont a test képtelen az előállításukra. Ezt a faramuci helyzetet csak egyetlen módon orvosolhatod, ha kellő mennyiségű és minőségű bevitelt biztosítasz például BCA—ból.

Ugyan rágótabletták, porok közül is válogathatnál, de az italnak van több pozitívuma is, ami miatt a lehető legjobb döntés. Egyrészt egyszerre pótolhatod a folyadékveszteségedet és a szervezeted számára lényeges anyagokat. Másrészt az energiaitalban található vitaminok tovább fokozzák  a hasznosíthatóság mértékét. Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy miért éppen koffeinmentes verzió után nyúlj? Igazság szerint a koffein edzés előtt és közben bizonyul a leghatékonyabb segítőtársnak. Amikor már letetted a lantot, pontosabban a súlyzót, vagy a futócipőt, akkor a tested nyugalomra vágyik, és töltődésre. Ilyen esetben már nem ildomos tovább pörgetned, az amúgy is szépen megdolgoztatott sejtjeidet.

A koffeinmentes energiaital ízben is verhetetlen! Nyilván a cél érdekében hajlandó vagy olyan italt is elfogyasztani, ami ízvilágában nem áll közel a szívedhez. Ez nagyon becsülendő tény, és hozzáállásod komolyságát mutatja, de ha a mi kínálatunkból vásárolsz, akkor nincsen szükséged lemondásokra és kényszer szülte kompromisszumokra.